Today Current Affairs 26 April 2022: Top 10 GK Current Affairs PDF

Please follow and like us:

Today Current Affairs 26 April 2022 – If you are looking for your daily dose of current affairs, we bring you GK today current affairs 26th April. Whether you are a student preparing for entrance exams or like to keep yourself updated, the following current affairs will help you. The current affairs provide you daily updates about the economic, national, international, etc., events. They highlight important events and news which can help in your exam preparation for UPSC, SSC, Banking, etc.today current affairs 26 april

Today Current Affairs 26 April 2022 – GK today current affairs 26th April

1- Who has been appointed as UNICEF’s YuWaah board co-chair?

Answer – Capgemini CEO Ashwin Yardi

2– Which new council has been discussed between India and the EU?

Answer – India and the EU have agreed to launch the EU-India Trade and Technology Council during the visit of the EU President in India.

Must Read:Defence Entrance Exams 2022 After 12th Class

3– Who is the president of the European Union?

Answer – Ursula von der Leyen

4- Which passenger car company has tied up with BPCL to boost EV charging infrastructure?

Answer – MG Motors

5- Which Indian athlete has won a silver in the Asian Wrestling Championship?

Answer – Deepak Punia – Men’s Freestyle 86 KG

Today Current Affairs 26 April 2022 – current affairs today

6- How many medals has India won in the Asian Wrestling Championship?

Answer- 17 medals including 1 Gold, 5 Silver, and 11 Bronze

7- Who won the Gold medal in the Asian Wrestling Championship?

Answer – Ravi Kumar Dahiya – Men’s 57 kg

8- Who are the winners in Khelo India University Games?

Answer – Govind Sunil Mahajan, Weightlifting – Gold, Uday Anil Mahajan, Weightlifitng – Silver, Komal Kohar, weightlifting – Gold, Paarth Makhija, shooting – Gold

9- When is the Naval Commanders’ Conference being held?

Answer – 25th April 2022 – 28th April 2022

Must Read:BPSC 2022 Exam Date Calendar

10- Who has been awarded the Indo-American Chamber of Commerce?

Answer – Dr. Bina Modi, Chairperson of Modi Enterprises

Today Current Affairs 26 April 2022 – 26 april 2022 current affairs

11- Which award has PM Modi recently received?

Answer – The first Lata Mangeshkar Award

12- Which state did UAE diplomats recently visited for investment in India?

Answer – Jammu and Kashmir

13- Where did defence minister Rajnath Singh felicitate 1971 war veterans?

Answer – Assam

14- Who is the new vice chairman of Niti Aayog?

Answer – Dr. Suman K Bery

15- Which project has won the UN Award during the World Summit on the Information Society?

Answer – Meghalaya’s e-Proposal System

GK today current affairs 26th April to keep you updated! Stay updated and prepare for your exams with above current affairs!

Must Read:Today Current Affairs 27 April

tentaran google news

For more articles like, “Today Current Affairs 26 April 2022”,do follow us on FacebookTwitter, and Instagram. For watching our collection of videos, follow us on YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

The content and images used on this site are copyright protected and copyrights vests with their respective owners. We make every effort to link back to original content whenever possible. If you own rights to any of the images, and do not wish them to appear here, please contact us and they will be promptly removed. Usage of content and images on this website is intended to promote our works and no endorsement of the artist shall be implied. Read more detailed ​​disclaimer
Copyright © 2022 Tentaran.com. All rights reserved.
× How can I help you?